Päronskrutt

Päronskrutt

Fredag

JuliPosted by Anna Mattsson Fri, July 15, 2011 11:05:30
Regning fredag... passar på att vara med i utlottningen av ett tygpaket från JNYdesign!


Gillar du färgglada kläder och tyger, hjälp oss bli fler på facebook, bjud in dina vänner att gilla JNYdesign, eller skriv detta inlägg på din blogg, och skriv sedan en kommentar på facebook och/eller på bloggen här för att vara med i utlottningen. Delar du på båda sätt och skriver kommentarer på båda så får erhåller du två lotter. Utlottningen pågår till 15 Aug (när vi kommit hem från Mässor och semestrar och allt återgått till det normala)

Vi lottar ut 10 enkilos paket med tyger från JNYdesign (alternativ klädpaket i valfri storlek till samma värde som tygerna)"

  • Comments(1)//paronskrutt.trasig.net/#post65

Torsdag

JuliPosted by Anna Mattsson Thu, July 14, 2011 22:44:19
Lång uppehåll det blev! Hahaha

Idag har det regnat hela dagen och då kom pyssellusten fram och med den lusten att skriva ett inlägg! Symaskinen har fått jobba och Charlie har fått en ny body. Av detta aptyg sydde jag en bodysuit till honom innan han föddes - urvuxen sen ett bra tag! Då det fanns en bit kvar blev det nu en body i storlek 68. Sitter riktigt bra om jag får säg det själv!

Tackar ännu en gång för Bumbo (?) som vi fått låna av kära Fia!

  • Comments(4)//paronskrutt.trasig.net/#post64

Tisdag

JuliPosted by Anna Mattsson Tue, July 12, 2011 10:23:01
Hallå Hallå!
Här är det långt mellan inläggen!

Inser att det nu blir semesterpaus här så förvänta er inga större romaner de närmsta veckorna. Faller andan på så kanske det kommer nåt inlägg då och då!

En massa skoj väntar på oss men mer om det senare!

Önskar alla en varm och skön sommar!

  • Comments(0)//paronskrutt.trasig.net/#post63

Söndag

JuliPosted by Anna Mattsson Sun, July 03, 2011 21:31:50
Lugn och skön söndagskväll, ätit pizza på altanen och planerat sommarläger.

Sambon har tillsammans med P1 och P2 jobbat hårt i helgen med att lägga plattor vid garaget - riktigt fint blir det! Jag har varit hemmafrun som servat dem med mat och dryck. Helt ok för min del - jag har ju sluppit slita därute i den kvava värmen och istället kunnat vara inne med Charlie i det svala huset!

I lördags kväll kom Jerry och Micka förbi med jordgubbar och glass som vi kunde avnjuta på altanen - efter lite regn och kraftig åska blev det en superskön kväll - sommarens varmaste än så länge!

Nu påkallar Charlie uppmärksamhet så jag får flytta ner till honom på filten en stund!

  • Comments(0)//paronskrutt.trasig.net/#post62

Fredag

JuliPosted by Anna Mattsson Fri, July 01, 2011 19:22:51
Uppdatering från veckan som gått!

Måndag blev en härlig stranddag med familjen Jönsson/Bech. Inget bad - attans så kallt i vattnet! Brände mej fast jag tyckte jag mest satt under Charlies parasoll :-(
Avslutade med glass på Ottos. Lärde mej att vagnen är tung att köra i sand!

Tisdag blev det mys i Linda och Calles trädgård och sedan BVC-besök. Charlie har passerat 7 kilos sträcket och har växt 15 cm på 12 veckor!

Onsdag spenderade vi här hemma tillsammans med O som ju är ledig då!

Torsdagens strandbesök blev inställt. Istället kom Maria med Max och Louise med sin bebismage hit och fikade med mej och Charlie. Pratade om rea på barnkläder och jag blev shoppingsugen!

Fredag (idag då alltså) har det blivit en runda till stan med mamma. Vi har handlat till "hennes" nya förskola som ska öppna snart och så handlade vi lite snygga kläder till Charlie! Hittade tre fina bodys och ett par byxor till Charlie på Lindex :-)

Har gjort marängsviss som står i frysen, väntar på att O ska komma från jobbet och njuter av ett par bitar Marabou Sensation Strawberry Cheesecake - jäkligt gott choklad! Trevlig helg på er alla!  • Comments(1)//paronskrutt.trasig.net/#post61