Päronskrutt

Päronskrutt

3 April

AprilPosted by Anna Mattsson Tue, April 03, 2012 21:17:10
Idag är det på pricken tre år sedan vi förlovade oss :-)
Ujujuj vad tiden går... Då satt vi på en klippa på Fuerte Ventura och hade picknick - idag sitter vi i Horna och har ätit god pasta carbonara!

Vår enda lilla påskakylling har fått komma fram idag - det får räcka så med påskpynt i det här hemmet. Charlie kan knappt äta för han blir så distraherad av den lilla söta kyllingen som tittar på honom där han sitter i sin barnstol!

Passar på att slänga med en bild på en ny liten tröja jag sytt. Älskar tyget! Synd bara att jag lyckats vända tyget på ärmarna så fel på alla håll!!
  • Comments(0)//paronskrutt.trasig.net/#post139

Fredag

AprilPosted by Anna Mattsson Fri, April 29, 2011 18:17:52
Härliga dag!
Började med en så tråkig syssla som att dammsuga huset men det kändes rätt ok då jag inte gjort många hushållssysslor sista veckorna! Det visade sig att lille C slocknade direkt i babysittern då dammsugaren startade...

Därefter promenad följt av lunch och fika på altanen - så härligt med nya utemöbler och ett gigantiskt parasoll. Nu kan vi vara där ute på dagarna och ändå ha skugga! Micka och Kevin kom lagom till fikan och stannade en stund för lite tjejsnack.

Sen hann jag till och med påta lite i odlingslådorna - sått palsternackor, morötter, dill, rädisor och sallad. Det är en bra början inför årets skörd! Upptäckte dessutom att förra årets palsternackor växt till sig under vintern och är färdiga att skördas nu! Galet!

Ikväll blir det långpromenad med O & C ner till Macke och Eva.


  • Comments(1)//paronskrutt.trasig.net/#post37

Torsdag

AprilPosted by Anna Mattsson Thu, April 28, 2011 20:11:24
Första dagen själv med Charlie. Stackars O är tillbaka på jobbet (kanske tycker han det är rätt skönt?) Hur som helst har det gått så bra så. Promenad och mys på förmiddagen och sedan vila i eftermiddags. Nyss har farmor och farfar varit här på middag och hjälpt till med deklarationerna. Papper är det tråkigaste jag vet...

Bjöd på en enkel pastasallad med hemmagjord tomatpesto till.

Tomatpesto

10 st soltorkade tomater
1 dl cashewnötter
2 msk vatten
1/2 kruka färsk basilika
1 vitlöksklyfta
salt och peppar

Bara att mixa ihop i matberedaren och blanda ner i ljummen pastasallad!

  • Comments(0)//paronskrutt.trasig.net/#post36

Tisdag

AprilPosted by Anna Mattsson Tue, April 26, 2011 20:02:23
Full rulle hela dan!

Först besök på BVC där det äntligen visade sig att C gått upp i vikt. Så skönt för mamma och pappa att få det bekräftat.

Sedan for vi till Bromölla för att inhandla parasoll och utemöbler - kommer bli så fint på altanen i sommar! Därefter en tur till Kids Corner för att inhandla nappflaskor och spana in lite bebisprylar.

Nu slappar vi lite här hemma - jag har huvudvärk och försöker göra vad jag kan för att undvika barnskrik som skär i öronen. Gurra har sitt egna sätt att komma undan en stund - kryp in i en låda!

Lille C ger sig ikväll in i genusdebatten med en outfit i rosa och grönt - funkar det till en grabb?

  • Comments(5)//paronskrutt.trasig.net/#post35

Måndag

AprilPosted by Anna Mattsson Mon, April 25, 2011 14:45:01
Här har det varit långt uppehåll... anledningen är lille Charlie som kom till världen den 6 april! Detta underverk har tagit all tid från sin mamma (känns konstigt titulera sig mor!). Vi har varit hemma nu i lite mer än två veckor och har ägnat dagarna och nätterna åt att lära känna varandra. Vi har också haft en massa besök av härliga släktingar och vänner... passar på att tacka för alla fina presenter!
Bjuder även på en bild på sötnosen. Här har han pappas pyamas från -78!


  • Comments(3)//paronskrutt.trasig.net/#post34